Serbest Stil Milli Takım Avrupa Şampiyonası Kadrosu Belli Oldu

Sosyal Medya’da Paylaş

Serbest Stil Milli Takım Avrupa Şampiyonası Kadrosu Belli Oldu
17-23 Nisan tarihlerinde Hırvatistan’ın Zagreb kentinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda serbest stilde mücadele edecek milli sporcularımız belli oldu.
Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren milli takımımızı ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan isimleri tek tek tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette Türkiye Güreş Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Ayhan ve Üyeler Yaşar Kale ile Savaş Baş da yer aldı.
Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu yaptığı açıklamada, “Artık bu saatten sonra zaman başladı, zaten sporcularımız Aralık ayından beri kamptaydı. 10 sıkleti belirledik ve bugün sporculara da açıkladık inşallah çalışmalar kazasız belasız Avrupa Şampiyonası’na kadar devam edecek. Avrupa Şampiyonası’nda da 17 Nisan’da Serbest Güreş Milli Takımımız mindere çıkıyor. Geçen sene Macaristan’ta Avrupa Güreş Şampiyonası’nda toplam 17 madalyaya ulaşmıştık, Türk güreş tarihinde Avrupa’da bir rekora imza atmıştık. Burada hem rekoru kırmak istiyoruz, hem altın madalya sayısını çoğaltmak istiyoruz hem de yüreği vatan sevgisiyle dolu, ‘ben şampiyon olacağım’ diyen gençlere fırsat vermek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.
Hırvatistan’daki Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Serbest Stil Güreş Milli Takımımızın kadrosunda şu isimler yer alıyor.

57kg Süleyman ATLI
61kg Emrah ORMANOĞLU
65kg Hamza ALACA
70kg Servet COŞKUN
74kg Soner DEMİRTAŞ
79kg Muhammet AKDENİZ
86kg Fatih ERDİN
92kg Feyzullah AKTÜRK
97kg İbrahim ÇİFTÇİ
125kg Taha AKGÜL