Serbest Güreş Milli Takımı, Zagreb’e Gitti

Sosyal Medya’da Paylaş


Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de 1-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Zagreb Open Ranking Serisi’ne katılacak Serbest Güreş Milli Takımımız, hazırlıklarını tamamlayarak bu kente gitti.
2023 yılının ilk Ranking Serisi olan Zagreb Open’da ilk olarak Serbest Güreş Milli Takımımız mücadele edecek. 4 sıklette mindere çıkacak sporcularımızın ardından Grekoromen Güreş Milli Takımımız da 5 sıklette mücadele edecek 5 sporcuyla müsabakalar için Zagreb’e gidecek.
Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Metin Topaktaş turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, “A Milli Takım olarak ilk turnuvamız. Hem Serbest Milli Takımımız hem de Grekoromen Milli Takımımız yer alacak. 2023 için uluslararası turnuvalarda boy göstermeye başlıyoruz. Zagreb’in ardından bir Ranking Serisi ve Mart’ta İstanbul’da düzenlenecek Yaşar Doğu, Vehbi Emre & Hamit Kaplan Turnuvası olacak. Bu organizasyonlarda da başarıyla mücadele edip hedefimiz Avrupa Şampiyonası’na iyi hazırlanmak.” ifadelerini kullandı.
4 sıklette mücadele edecek Serbest Güreş Milli Takımımızda Emrah Ormanoğlu 61 Kg, Fazlı Eryılmaz 74 Kg, Ramazan Sarı 79 Kg, İbrahim Çiftçi 97 Kg yer alıyor.