Konya Torku Şeker, Güreş Federasyonu’nu Misafir Etti

Sosyal Medya’da Paylaş


Reşit Karabacak U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası ve Sümer Koçak U23 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası için Konya’da bulunan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu ve yetkililer, Konya Şeker’in misafiri oldu. Konya Şeker Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kılıç’ın ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde güreş ailesi bir araya geldi.
Yemekte bir konuşma yapan Konya Şeker Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kılıç, “Konya Torku’nun düzenlemiş olduğu yemeğe hepiniz hoş geldiniz. Güreş camiasının bir arada bulunması güzel bir olay. Başkanımızın başkanlığında, milli takım antrenörleri, uluslararası düzeyde ülkemizi temsil eden güreş hakemlerimiz ve çok kıymetli federasyon çalışanlarımızla bir arada bulunduk. Konya Şeker Torku olarak sizleri misafir etmekten onur ve gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Konya Şeker’in misafiri olmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu ise, “Pankobirlik Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu ve Konya Şeker Mütevelli Heyeti Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Kılıç’a misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, biz güreş ailesi olarak çok büyük bir aileyiz. Konya’da bulunmaktan dolayı da çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.