Yılın Sporcusu Ödülleri’ne Güreşten 4 Aday

Sosyal Medya’da Paylaş


2022 yılında Avrupa ve dünya şampiyonu olan güreşçilerimiz Rıza Kayaalp ve Yasemin Adar Yiğit, Avrupa Şampiyonu olan Kadın Güreş Milli Takımımız ve Kadın Güreş Milli Takım Teknik Direktörümüz Efraim Kahraman, 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde yılın enlerine aday gösterildi.
Bu yıl 69.’su düzenlenecek organizasyonda jürinin oyları ile belirlenen 7 kategoride toplam 42 aday sporseverlerin internetten yapacağı oylamayla 2022’nin en iyi sporcusu olacak.
2022 Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası ve Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Yasemin Adar Yiğit, “Yılın Sporcusu” ödülüne aday gösterildi.
Yasemin Adar Yiğit gibi 2022 Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası ve Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp de “Yılın Sporcusu” ödülüne aday gösterilen bir diğer sporcumuz oldu.
Macaristan’da düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Kadın Güreş Milli Takımımız ise, 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde “Yılın Takımı” kategorisinde aday gösterildi.
Kadın Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Efraim Kahraman ise, “Yılın Antrenörü” kategorisinde ödüle aday gösterildi.
Sporseverler https://yilinsporcusu.milliyet.com.tr/# adresinden 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde 7 kategoride toplam 42 aday için oy kullanabilir.