Ak Partili Vekillerden Başkan Eroğlu’na Ziyaret

Sosyal Medya’da Paylaş

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ve AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, sporcularımızın uluslararası organizasyonlarda kazandığı kupaları AK Partili Milletvekillerine takdim edip “Güreş ailesinin ve spor ailesinin teşekkürünü sizlere iletelim. Türk sporcularına, Türk güreşçilerine imkan verildiği zaman ne kadar büyük işler yapılabileceğini biz göstermiş olduk. Bu konudan dolayı size minnettarız.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu’nu ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını söyleyip “Son dönemde Güreş Federasyonumuzun başkanlığında yapılan tüm işlerden milletçe gurur duyuyoruz. Tüm güreşçilerimiz gerçekten bulundukları sıkletlerde ülkemizi çok iyi yerlerde temsil ediyor. Bu başarılarının devamını bekliyoruz, istiyoruz, bunun için de çaba sarf ediyoruz ve çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekten Türk sporu son yıllarda büyük bir ivme kazandı ve atasporumuz olan güreş de bunların başında gelmekte. Dolayısıyla Koca Yusuflar, Kel Aliçolar tarihimizde gerçekten büyük gurur duyduğumuz ve maziye baktığımız zaman onların gerçekten çok başarılarla dolu olan ömürlerinin şimdi de genç kardeşlerimiz tarafından aynı şekilde başarılarla doldurulmakta olduğunu görmek bizi ziyadesiyle memnun etmekte. İnşallah bu başarılarınızın devam edeceğine biz canı gönülden inanıyoruz.” şeklinde konuştu.