Türk Güreşinin İki Şampiyon Başkanı Bir Araya Geldi

Sosyal Medya’da Paylaş

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu, Türkiye Güreş Federasyonu Eski Başkanı, Türk Güreş Vakfı Başkanı Ahmet Ayık’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Eroğlu ziyarette, Belgrad’da düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası’nda takım olarak kazanılan Grekoromen Stil Milli Takımımızın şampiyonluk kupasını Ahmet Ayık’a takdim ederken “Güreştiği yıllarda nice başarılar yaşamış, aktif spor hayatını tamamladıktan sonra güreşin içinden gelerek başkanlık yapmış, bu camiaya desteklerini ve emeklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz ağabeyim Ahmet Ayık’a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu, Güreş Federasyonu Eski Başkanı Ahmet Ayık “Biz güreşi tanıyan, minderde hayatı geçmiş liyakatli insanların güreşi yönetmesini istiyoruz. Şeref Başkan ve ekibini yıllar sonra gelen başarılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Ahmet Ayık ayrıca Türk güreş tarihimizde federasyon başkanı olarak şampiyonluk yaşamanın ilk kendisine nasip olduğunu ve son şampiyon başkanın da dünya şampiyonluğu kupası ile kendisini ziyaret etmesi sebebiyle mutluluk duyduğunu belirtti.