Milliyetçi Hareket Partisi Heyeti, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu’nu Makamında Ziyaret Etti.

Sosyal Medya’da Paylaş

Milli sporcularımızın Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda gösterdiği üstün başarı sebebiyle gerçekleşen tebrik ziyaretinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Erkan Haberal, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP MYK üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Özbay, MHP MDK Üyesi Özmen Alpgiray Erdemir, MHP MYK Üyesi Çağrı Acı,  MHP Özel Kalem Müdür Yardımcısı Mustafa Duru ve MHP MDK Üyesi Ahmet Korhan Mastı yer aldı.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, milli sporcularımızın kazandığı başarılarla ilgili MHP Heyetine bilgiler verdi.

Şeref Eroğlu yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu Dünya Şampiyonası ilklerin yaşandığı bir şampiyona oldu. 4 altın madalyanın yanında tarihe geçtiğimiz birçok nokta oldu. Rıza Kayaalp 5. kez Dünya Şampiyonu olarak, Yasemin Adar Yiğit 2. kez altını alarak ve Burhan Akbudak kardeşimiz ilk defa bu şampiyonluğu yaşayarak tarihe geçtiler. Taha Akgül 3. defa Dünya Şampiyonu oldu. Bunun yanı sıra 3 genç kardeşimiz de ilk defa bir Dünya Şampiyonası’nda madalya aldılar. Toplam 7 madalya alarak spor tarihine geçtik. Biz grekoromen stilde kazandığımız bu şampiyonluk kupasını size ve milletimize armağan ediyoruz. İnşallah bu kupayı şampiyon kardeşlerimizle beraber Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye de takdim etmek isteriz” ifadelerini kullandı. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da sporcularımızın elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını ifade ederek, “Çıtayı çok yükselttiniz biz de doğal olarak bundan sonra hep şampiyonluk isteyeceğiz. Olimpiyat, Dünya ve Avrupa’da nice başarılar geleceğine güvenimiz sonsuz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak desteğimizle her zaman yanınızda olacağız” şeklinde konuştu.