Başkan Eroğlu Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde Sporcularla Birlikte Kampta

Sosyal Medya’da Paylaş

Başkan Eroğlu Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde sporcular ile birlikte kampta

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu U17 Dünya Şampiyonası dönüşü Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde Büyükler Grekoromen Stil Erkek Milli Takımı ile kampa girdi.

Başkan Eroğlu Elamdağ’da İslam Oyunları kadrosu ve Dünya Şampiyonası aday kadrosu ile birlikte antremanlara katılıyor. Eroğlu gün boyu sporcularla birlikte vakit geçirerek hazırlıkları yakından takip ediyor.

Başkan Eroğlu bu kampın ardından önce Niğde Demirkazık’ta bulunan Kadın Milli Takımımızın ardından ise Bolu Aladağ’da kamp yapan Serbest Stil Erkek Milli Takımımızın kamplarını ziyaret edecek.

Başkan Eroğlu seçildiğimiz dönemden itibaren bütün sporcularımız ile yönetim olarak yakından ilgileniyoruz. 20 yılı aşkın bu minderde ter döktüm. Benim asıl görevim tüm sporcularla bir arada olmak, onların dertlerini dinlemek, sorunlarını gidermek, onların akıttıkları terlere ortak olarak hep birlikte başarıya ulaşmak. İlk olarak Grekoromen Stil Milli Takımımız ile birlikte kamp yaptım, onlarla idmanlara çıktım. Kadın ve Serbest Stil A Milli Takım kamplarına da gideceğim. Tek hedefimiz ülkemizi mutlu edecek sonuçlar almak. Çok büyük şampiyonlarımız var bu şampiyonalarımızın arasına gençleride adapte ederek gelecekteki kadrolarımızı güçlendirmek istiyoruz.