Kadın Milli Takımımız Azerbaycan Ve Kazakistanla Birlikte İslam Oyunlarına Hazırlanıyor

Sosyal Medya’da Paylaş

Kadın Milli Takımımız Azerbaycan ve Kazakistanla birlikte İslam Oyunlarına hazırlanıyor

24 Temmuz’da başlayan 8 Ağustos’a kadar sürecek olan Kadın Milli Takım İslam Oyunları Hazırlık Kampına milli takımımızın yanı sıra Azerbaycan ve Kazakistan’da katıldı.

16 Türk, 9 Azeri ve 9 Kazak sporcu olmak üzere toplamda 34 sporcu ile Niğde Demirkazık’ta düzenlenen İslam Oyunları Hazırlık Kampı’nda şampiyona için gaza basıldı. Neşeli görüntülere sahne olan Milli Takım kampında sporcuların birbirleriyle olan tatlı rekabetleri ve çalışma disiplinleri dikkat çekti.

Kadın Milli Takım Antrenörümüz Efraim Kahraman kamp ve islam oyunları ile ilgili “ Burada Azeri ve Kazak misafirlerimiz ile birlikte güzel bir kamp geçiriyoruz. Güzel bir arkadaşlık ortamı yakaladık. Bunların faydasını göreceğimize inanıyoruz. Bu kampta genç ve tecrübeli sporcularımız bir arada yer alıyor. Olimpiyatlarda mindere çıkmış, madalya almış sporcular ile genç kardeşlerimizin birlikte çalışmasının meyvelerini ileride alacağız. İslam oyunları genç sporcularımıza fırsat verdiğimiz bir turnuva olacak. Bunun yanı sıra bir yandanda burada Dünya Şampiyonası hazırlıklarınıda gerçekleştirmiş oluyoruz.” diyerek konuştu.