Serbest Milli Takımımızda 2 Sporcumuz Repesaj Müsabakasına Çıkacak

Sosyal Medya’da Paylaş

İtalya’nın Roma kentinde devam eden U17 Dünya Şampiyonası’nda 48 kilogramda mindere çıkan sporcumuz Özgür Çağlayan bronz madalya şansını devam ettirebilmek için repesajda İranlı Arshia Bahram Haddadi ile karşılaşacak. Çağlayan buu müsabakadan galip ayrılırsa bronz madalya müsabakasında Fransız Rassoul Galbouraev ile karşılaşacak. 80 kiloda Hamza Ali Küçük ise repesajda Moldovalı Alexandru Bors ve Azeri Shamistan Akhundov müsabakasının galibi ile karşılaşacak.

SerbestStil Milli Takımımız 5 daha sıklette mindere çıkıyor

İtalya’nın başkenti Roma’da devam eden U17 Dünya Güreş Şampiyonası’nda Serbest Milli Takımımız 45, 51, 60, 71 ve 92 kiloda mindere çıkıyor. 

Serbest Stil Erkek Milli Takımımızda yarın mindere çıkacak sporcularımızın eşleşmeleri şu şekilde:

İtalya’da U17 Dünya Şampiyonası’nda 45 kilogramda mindere çıkacak olan Mustafa Koyun 1. turda Gürcistanlı Nikoloz Botchorishvili ile, 51 kilogramda Mustafa Karabuğa son 16 turundan başlayacağı şampiyonada Azerbaycanlı Elman Aghayev ile, 60 kilogramda Avrupa Şampiyonu Abdullah Toprak Özbekistanlı Javokhir Chuliboyev ile, 71 kilogramda Aslan Öztürk ilk turu pas geçerek son 16 turunda Özbekistanlı Jorullo Abdufattokhov ve Kanadalı Tejvir Singh Dhinsa eşleşmesinin galibi ile karşılacak. Bir diğer Avrupa Şampiyonu temsilcimiz İbrahim Benekli ise 92 kilo son 16 turunda Kazakistanlı Kamil Kurugliyev ile karşılaşacak.