U17 Kadın Milli Takımımız 1 Bronz, 2 Repesaj Müsabakasına Çıkacak

Sosyal Medya’da Paylaş

U17 Kadın Milli Takımımız 1 bronz, 2 repesaj müsabakasına çıkacak

İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen U17 Dünya Şampiyonası’nda yarın Kadın Milli Takımımızda 1 sporcumuz bronz, 2 sporcumuz repesaj müsabakasına çıkacak.

Yağmur Karabacak bronz madalya için güreşecek

40 kilogramda mindere çıkan Yağmur Karabacak yarı finalde Japon Mona Ezaka’ya (11-0) yenilerek altın madalya şansını kaybetti. Karabacak bronz madalya için Ukraynalı Yevheniia Druzenko ile karşılaşacak.

Sevim Akbaş ve Ayşe Erkan repesaj müsabakasına çıkacak

53 kilogramda mindere çıkan temsilcimiz Sevim Akbaş son 16 turunda Ukraynalı Mariia Yefremova’ya (10-0) yenilerek altın madalya şansını kaybetmişti. Akbaş repesaj müsabakasında Polonyalı Maria Antonina Szkudlarek ile karşılaşacak. 69 kiloda mindere çıkan temsilcimiz Ayşe Erkan ise ilk turda Japon Chisato Yoshida’ya (12-2) yenilmesinin ardından Yoshida’nın finale kalması üzerine bronz madalya şansını devam ettirebilmek için repesaj müsabakasına çıkacak. Erkan repesaj müsabakasında Kırgızistan Gülnura Tashtanbekova ile karşılaşacak.

U17 Serbest Erkek Milli Takımımız mindere çıkıyor

İtalya’nın Roma kentinde düzenlenen U17 Dünya Şampiyonası’nda Serbest Stil Erkek Milli Takımımız yarın mindere çıkıyor. Şampiyonanın 5. günü Serbest Stilde 48, 55, 65, 80 ve 110 kilogram sıkletlerinde yapılacak olan eleme müsabakaları ile devam edecek.

Serbest Stil Erkek Milli Takımımızda yarın mindere çıkacak sporcularımızın eşleşmeleri şu şekilde:

İtalya’da U17 Dünya Şampiyonası’nda 48 kilogramda mindere çıkacak olan temsilcimiz Özgür Çağlayan 1. turda Amerikalı Christian Aaron Castillo ile eşleşti. 55 kilogramda ilk turu atlayan Şahin Acar son 16 turunda Bulgar Ergyun Yusuf Shukri eşleşti. 65 kilogramda mindere çıkacak olan temsilcimiz Fatih Acar ilk turda Kırgızistanlı Maksat Tabyldyev ile karşılaşacak. 80 kilogramda mindere çıkacak olan Hamza Küçük Macaristanlı Peter Zsombar ile karşılaşacak. 110 kilogramda Taha Yakup Temel ise Avrupa Şampiyonu Azerbaycanlı Yusuf Dursunov ile karşılaşacak.