Başkan Şeref Eroğlu U17 Serbest Milli Takım Kampını Ziyaret Etti

Sosyal Medya’da Paylaş

Başkan Şeref Eroğlu U17 Serbest Milli Takım kampını ziyaret etti

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, U17 Dünya Şampiyonası hazırlıklarını Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde devam ettiren U17 Serbest Erkek Milli Takımına ziyarette bulundu. Ziyarette sporcu ve antrenörler ile bir araya gelen Başkan Eroğlu şampiyona hazırlık süreci ile ilgili bilgi alırken, bir yandanda sporculara benzer atmosferde yaşadığı tecrübelerini iletti. 

“Acı olmadan, ter dökmeden başarı olmaz”

Kamp ziyaretinde sporcular ve antrenörlerle sohbet sırasında Başkan Eroğlu “Acı olmadan, ter dökmeden başarı olmaz. Canınızın yanması gerekiyor. Yere düştüğünüzde ayağa kalkıp denemeye devam etmeyi, çalışmayı öğrenmeniz gerekiyor. Sizden tek istediğim asla vazgeçmeyin. Fiziki ve duygusal olarak çektiğiniz acılar size tecrübe ve olgunluk katacaktır. Bu olgunluk ve azim sizi istediğiniz yerlere getirecektir. Başta sporcu kardeşlerim olmak üzere bütün milli takımımıza U17 Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyorum.” diyerek konuştu.

“Desteğinizi hep hissediyoruz”

Ziyaret esnasında sporcular ve antrenörler Başkan Eroğlu’na teşekkürlerini ilettiler. U17 Serbest Milli Takım Antrenörü Halil Yılmaz “Kamplarda ve turnuvalarda bizi asla yalnız bırakmadığı, sık sık ziyaretimize gelip bize desteğini hissettirdiğinden dolayı Başkanımız Şeref Eroğlu’na teşekkür ediyoruz.” dedi.