Başkan Eroğlu Milli Takım Kamplarını Ziyaret Etti.

Sosyal Medya’da Paylaş

Başkan Eroğlu milli takım kamplarını ziyaret etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, 25 Haziran – 6 Temmuz 2022 tarihleri arasında Cezayir’in Oran kentinde yapılacak Akdeniz Oyunları için İstanbul’da kampta bulunun Kadın ve Grekoromen stil erkek milli takımlarını ziyaret etti. Eroğlu, teknik heyet ve sporcularla sohbet etti, sporcuların son durumları hakkında bilgi aldı.
Eylül ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası öncesi katılacakları her turnuvanın ciddi bir hazırlık süreci olacağına dikkat çeken Başkan Eroğlu, “Hedefimiz Dünya Şampiyonluğu. Ama Belgrat’ta hedefimize ulaşabilmemiz için bu şampiyona öncesinde katılacağımız Akdeniz Oyunları, İslami Dayanışma Oyunları ve Ranking Serileri çok önemli. O turnuvalara en iyi şekilde hazırlanıp, bütün konsantrasyonumuzla mücadele edeceğiz ve kazanacağımız tecrübeler, bizi büyük hedefimize bir adım daha yaklaştıracak. Genç kardeşlerime çok sayıda uluslararası müsabakada mindere çıkma fırsatı vermek istiyoruz. O şampiyonaların atmosferini yaşayarak, tecrübe kazanarak üst seviyelere çıkmalarının faydalı olduğunu düşünüyoruz. Değerli kardeşlerimin ve hocalarımın emeklerini görüyorum, onlara hep destek olacağız. Akdeniz Oyunları’na katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Akdeniz Oyunları öncesinde son derece verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden sporcular, bol madalya sözü verdiler, takım halinde şampiyon olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylediler.