U17 Avrupa Şampiyonası’nda Kadın Milli Takımımızdan 2 Final 1 Bronz Maçına Çıkacak

Sosyal Medya’da Paylaş

Romanya’nın Bükreş kentinde devam eden U17 Avrupa Şampiyonası’nda bugün mindere çıkan Kadın Milli Takımımızda 2 sporcumuz tüm rakiplerini yenerek finale çıkarken, 1 sporcumuz Bronz Madalya mücadelesi verecek.

Duygu Gen ve Tuba Demir’den final

U17 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden milli takımımızda bugün mindere çıkan  57 kilogramda Tuba Demir, Alman Leinstner’i (10-0), Azerbaycanlı rakibi Hurbanova’yı (13-3) ve Norveçli Hansen’i (10-0) yenerek final müsabakasında Macar Gerda Terek’in rakibi oldu. 65 kilogramda mindere çıkan Duygu Gen ise önce Macar Szabo’yu (5-1), Ukraynalı Konstantynova’yı (3-0) ve Slovak rakibi Foldesiova’yı (5-0) yenerek finalde Polonyalı Nicola Wasilewska ile karşılaşmaya hak kazandı.

Şevval Çayır Bronz Madalya için rakibini bekliyor

Bükreş’te U17 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Şevval Çayır, Macar Laura Fath ve İsviçreli Vera’yı (10-0) sayı tuşuyla yendinkten sonra yarı finalde karşılaştığı Azerbaycanlı Ruzanna Mammadova’ya (8-5) yenilerek altın madalya şansını kaybetmişti. Çayır Bronz Madalya müsabakası için repesajda karşılacak Romen Ana Maria ve İspanyol Candela Giraldez müsabakasının galibini bekliyor.

U17 Avrupa Şampiyonası’nda yarın mindere çıkacak kadın sporcularımız 

40 kg – Yağmur Karabacak nordic sisteminde Romen ve Ukraynalı rakipleri ile karşılacak

46 kg – Büşranuz Ölmez – Diana Rysova (Ukr)

53 kg – Sevim Akbaş – lilya Tugba Cohen (Fra)

61 kg – İlayda Cin tur atladı ve çeyrek finalde müsabakası için Polonyalı Kamela ve Norveçli Samsonsen müsabakasından gelecek rakibini bekliyor

69 kg – Ayşe Erkan tur atladı ve çeyrek finalde Polonyalı Karolina ve Alman Kiessler müsabakasının galibi ile karşılacak

📷@unitedwordwrestling

📷@unitedwordwrestling

📷@unitedwordwrestling