Güreş Federasyonu Başkanı Eroğlu’ndan Milli Takımlar Ortak Kampına Ziyaret

Sosyal Medya’da Paylaş

Güreş Federasyonu Başkanı Eroğlu’ndan Milli Takımlar ortak kampına ziyaret

Eroğlu önce potayı, sonra minderi salladı!

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, Elmadağ’da Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan’ın katılımıyla gerçekleşen milli takım ortak kampını ziyaret etti. Misafir ekip ve milli takımımız ile sohbet eden Başkan Eroğlu, antrenörlerle yaptığı karşılaşmalarda, önce potada, daha sonra da minderde zafer kazandı.

Ortak kamplara büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Şeref Eroğlu, “Bu tarz ikili kamplar verimli geçiyor. Sporcularımız daha istekli oluyor. Ayrıca ikili kamplar dostluk havasında, motivasyonu yüksek ve verimli çalışmalara sahne oluyor. Önceki dönemlerde de bu şekilde çalışmalarımız oluyordu, artık daha sık planlamak istiyoruz” dedi.

EROĞLU ÇOK FORMDA
Sporculara sohbet eden Başkan Eroğlu daha sonra, Türk, Kazakistan ve Azerbaycanlı antrenörler ile basketbol maçı yaptı. Eroğlu’nun takımı müsabakayı 21-10 kazandı. Basketbol maçının ardından Başkan Eroğlu, milli takımdan arkadaşı ve Grekor-remon Milli Takım Genel Kordinatörü Bayram Özdemir ile birlikte mindere çıktı. Eroğlu, Özdemir’i 7-4’lük skorla yenip yine formda olduğunu kanıtladı.

Keyifli anlara sahne olan ziyaretin sonunda Elmadağ Kamp Merkezinde kamp yapan sporcular ve teknik ekip, Başkan Eroğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.