Başkan Eroğlu, 43 Ülkeden Sporcuların Katılacağı Turnuva Öncesi Milli Takım Kampını Ziyaret Etti

Sosyal Medya’da Paylaş

Başkan Eroğlu, 43 ülkeden sporcuların katılacağı turnuva öncesi milli takım kampını ziyaret etti

Serbest Güreş A Milli Takım kampını ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, milli sporcularla sohbet etti, “Emek verirseniz, düzenli çalışırsanız, inanç ve yeteneğinizle şu minderde alamayacağınız hiçbir madalya yok. Size güveniyorum” dedi.
24-27 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan ve 43 ülkeden sporcuların katılacağı Uluslararası Yaşar Doğu, Hamit Kaplan, Vehbi Emre Turnuvasına hazırlanan Serbest Güreş A Milli Takım kampında sporcuların son derece moralli ve istekli şekilde çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Eroğlu, “Sizlerin bu azmi bizi mutlu ediyor. Rahatsızlığımdan dolayı Niğde’deki ilk kampınızı ziyaret edemedim ama şimdi ikinci kampta bir aradayız. Avrupa Şampiyonası öncesi yapılacak olan bu büyük turnuvada hepinize çok güveniyorum. Emek verirseniz, düzenli çalışırsanız, inanç ve yeteneğinizle şu minderde alamayacağınız hiçbir madalya yok. Büyük başarılara imza atacağınıza ve çok sayıda madalya alacağınıza yürekten inanıyoruz” diye konuştu.
“Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım sizlerin hayatınızı kolaylaştırmak için buradayız” diyen Başkan Şeref Eroğlu, şunları söyledi: “Çektiğiniz çileleri ben de 18 sene yaşadım. O zorlu yolları çok iyi biliyorum ve sizleri anlıyorum. Ama el ele vererek her türlü zorluğu aşacak güçteyiz. Türk güreşi her zaman zirveye adaydır. Bakın artık Olimpiyat, Avrupa ve Dünya şampiyonları bir aradasınız, tecrübeleriyle, size çözüm bulmak için birlikte hareket ediyoruz. Unutmayın, biz bir aileyiz, minder dışında da ne derdiniz varsa, o bizim de derdimizdir.’