Başkan Şeref Eroğlu, Kadınlar U23 Ve A Millî Takım Kampını Ziyaret Etti

Sosyal Medya’da Paylaş

Başkan Şeref Eroğlu, Kadınlar U23 ve A Millî takım kampını ziyaret etti.
Güreş Federasyonu Elmadağ Kamp Eğitim Merkezini ziyaret eden Başkanımız Şeref Eroğlu, sporcularla ve teknik kadro ile bir araya geldi.
Büyükler Avrupa şampiyonasına hazırlanan A Millî Takım Teknik kadrosundan kamp hakkında bilgi alan Başkan Şeref Eroğlu, ben sizin eski bir şampiyon abinizim diyerek sporcularla sohbet etti. Başkan Eroğlu, ‘’Her zaman yanınızdayım ve ne zaman isterseniz beni arayabilirsiniz,’’dedi.
Tüm zorlukların üstünden birlikte geleceğiz diyen Başkan Şeref Eroğlu, siz Türk halkını temsil ediyorsunuz. Yasemin ablanız başardı, siz de başarabilirsiniz. Gazi’nin ben sporcunun Zeki, Çevik ve Ahlaklısını severim sözünü hiç unutmayın. Siz başarın Türk halkı ve bizler, sonuna kadar sizin yanınızda olacağız. Avrupa şampiyonasında kadroya girecek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bakan Yardımcımız, (abiniz) Hamza Yerlikaya’nın sizlere çok selamı var. Başkan Eroğlu, sporcularla yenilen yemeğin ardından başarılar dileyerek kamptan ayrıldı.