3. Kademe Güreş Antrenör Uygulama Eğitimi Ankara Da Açılıyor

Sosyal Medya’da Paylaş

2021 Faaliyet programımızda yer alan 3. kademe Uygulama Eğitimi Antrenör kursumuzun altıncısı 11-18 Ekim 2021 tarihleri arasında Ankara Yaşar Doğu Spor Salonunda yapılacak.

2021 Faaliyet programımızda yer alan 3. kademe Uygulama Eğitimi Antrenör kursumuz, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı bünyesinde Ankara da yapılacak olup, başvuru şekli, tarih, programlar vs. kurs ile ilgili açıklamalar aşağıda belirtilmiştir.

Kurs başvurusu; e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Uygulama Eğitim Kursumuza, daha önceden Spor Eğitim ve Araştırmaları Dairesi başkanlığı bünyesinde açılmış Temel Eğitim kurslarından başarılı olanlar, yine E-devlet sistemi üzerinden BESYO Denklik işlemi başvurusu kabul edilen kişiler ve daha önceki tarihlerde kurslarımıza katılıp uygulama kursu derslerinden bütünlemeye kalan kursiyerlerimiz katılabileceklerdir.
Uygulama eğitimine katılacak olan kişilerden başvuru için istenilen evraklar, E-devlet üzerinden sisteme yüklenecektir. Kurs katılım kontenjanları her bir kurs için 50 kişi ile sınırlandırılmıştır. Kurs kontenjanlarının dolması halinde ileriki tarihlerde talep edilen kademelerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecektir ve federasyonumuz tarafından duyurusu resmi sitemiz üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ

E-Devlet Kurs Başvurusu; E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / / Kurs Başvuru / Antrenör/ ve diğer sekmelerin tamamlanması ile yapılacaktır.

Kurs ücreti;

E-devlet üzerinden yapmış olduğunuz kurs başvurunuzun federasyon tarafından onaylanmasından sonra mail adresinize gönderilecek referans numarası ile Halk Bankasından kurum ödemeleri bilgisi verilerek ön kayıt tarihleri içerisinde yatırılacaktır.

Kategori yükseltmek ve Temel Eğitimden Başarılı Olup 3. Kademe Uygulama Eğitimi Kursuna Katılacaklar İçin Kurs Ücreti 900 Tl.

BESYO Denklik başvurusunda bulunup başvurusu onaylanan kişiler için 3. Kademe Uygulama Eğitimi Kurs Ücreti 250 Tl

Not: Bankada yukarıda belirtilen ücretler dışında ücretlendirme çıkması halinde lütfen federasyonu arayınız.

Yapılacak Uygulama Eğitimi Kurs Bilgileri


Kademe          İl         Ön Kayıt Tarihleri     Kurs Başlangıç Tarihi          Kurs Bitiş Tarihi

3. Kademe      Ankara     02-08 Ekim 2021             11 Ekim 2021                      18 Ekim 2021

Kurs başvurusu kabul edilen kişiler kursa gelmeden önce 72 saati geçmemiş (08-10 Ekim  tarihli test) Koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmak zorundadırlar. Test yaptırmayan kişiler kesinlikle kursa kabul edilmeyecektir. Kişilerin test kontrolü; kursun ilk günü, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden kod kontrolü, E- nabız veya fiziksel olarak almış oldukları rapor üzerinden yapılacaktır.