Dünya Yildizlar Güreş Şampi̇yonasinda Grekoromen Sti̇l Müsabakalari Başladi İki̇ Güreşçimi̇z Yari Fi̇nale Yükseldi̇

Sosyal Medya’da Paylaş

DÜNYA YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA GREKOROMEN STİL MÜSABAKALARI BAŞLADI İKİ GÜREŞÇIMİZ YARI FİNALE YÜKSELDİ

Macaristan başkenti Budapeşte’de devam etmekte olan Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonasında Grekoromen Stil müsabakaları başladı. Servet ANGI ve Nihat KARA rakiplerini yenerek yarı finale yükseldiler.
48 kg Servet ANGI ilk turda Belarus Dzmitry DARAHI’yi (8-0) sayı tuşuyla Çeyrek finalde Avrupa Şampiyonu Azerbaycanlı Farahim MUSTAFAEV’i (4-1) yendi. Güreşçimiz yarı finalde ABD’li Eliyot BLACK ile karşılaşacak.
55 kg Berati İNANÇ ilk turda ABD’li Daniel LAND’e yenildi Repesajda bekliyor. 65 kg Nihat KARA ilk tur bay geçti. İkinci turda İranlı Sayedmuhammed Miri’yi (6-1) çeyrek finalde Ermeni Ashot Khachatryan’ı (8-3) yendi.
Güreşçimiz yarı finalde Avrupa 2.si Gürcü rakibi Anri Putkaradze ile karşılaşacak.
80 kg Mert ÇELİK ilk Rus rakibi Kamuliddin Magomedov’a yenildi
Repesajda bekliyor.
110 kg Cemal Yusuf BAKIR ilk turda Hintli Nitin NITIN’i (9-0) sayı tuşuyla yendi. Çeyrek Finalde Ermeni asıllı Avrupa 3.sü Çekyalı Artur Sarkisyan’a (4-1) yenildi. Repesajda bekliyor.

KADINLARDA İKİ BRONZ MAÇIMIZ VAR
46 kg Şevval ÇAYIR Özbek ve Rus rakiplerini yendi, Azerbaycanlı Mammadova’ya yenildi. Repesajdan gelen Romen Nikoleta BAJAN ile Bronz Madalya için karşılaşacak.
53 kg Tuba DEMİR de Alman İspanyol ve Kazak rakiplerini yendi ABD’li Gomez’e yenildi. Bronz Madalya için Repesajdan gelen Hintli Antim ANTIM ile karşılaşacak.
Müsabakaları Unitedworldwrestling.com Sitesinde canlı olarak izleyebilirsiniz.