1. Kademe Güreş Yardımcı Antrenör Uygulama Eğitimi Kursu Ankara Ve Bartin Olmak Üzere Iki Ilde Birden 26 Temmuz – 01 Ağustos 2021 Tarihleri Arasında Açılacaktır.

Sosyal Medya’da Paylaş
  1. Kademe Güreş Yardımcı Antrenör Uygulama Eğitimi Kursu ANKARA ve BARTIN olmak üzere iki ilde birden 26 Temmuz – 01 Ağustos 2021 tarihleri arasında açılacaktır.

2021 Faaliyet programımızda yer alan 1. kademe Uygulama Eğitimi Antrenör Kurslarımız 26 Temmuz – 01 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara Ve Bartın illerinde yapılacak
2021 Faaliyet programımızda yer alan 1 kademe Uygulama Eğitimi Antrenör kursumuz, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanlığı bünyesinde Temmuz ayı içerisinde Ankara ve Bartın’da yapılacak olup, başvuru şekli, tarih, programlar vs. kurs ile ilgili açıklamalar aşağıda belirtilmiştir.

Kurs başvurusu; e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Uygulama Eğitim Kursumuza, daha önceden Spor Eğitim ve Araştırmaları Dairesi başkanlığı bünyesinde açılmış Temel Eğitim kurslarından başarılı olanlar ve Üniversitelerin BESYO bölümlerinde mezun olan adaylar katılabileceklerdir.

Uygulama eğitimine katılacak olan kişilerden başvuru için istenilen evraklar, E-devlet üzerinden sisteme yüklenecektir. E -devlet üzerinden yüklenen belgeler federasyona gönderilmeyecektir.
Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Antrenör Yönetmeliği kapsamında kursun başlamasından 5 gün önce kursa kabul edilen kişilerin isim listesi federasyon internet sitesinden ilan edilecektir. Kurs katılım kontenjanları her bir kurs için 50 kişi ile sınırlandırılmıştır. Kurs kontenjanlarının dolması halinde ileriki tarihlerde talep edilen kademelerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecektir ve federasyonumuz tarafından duyurusu resmi sitemiz üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU ŞEKLİ
E-Devlet Kurs Başvurusu; E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / / Kurs Başvuru / Antrenör/ ve diğer sekmelerin tamamlanması ile yapılacaktır.

Kurs ücreti; E-devlet üzerinden yapmış olduğunuz kurs başvurunuzun federasyon tarafından onaylanmasından sonra mail adresinize gönderilecek referans numarası ile Halk Bankasından kurum ödemeleri bilgisi verilerek ön kayıt tarihleri içerisinde yatırılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Kursumuz kurban bayramından sonraki haftaya denk geldiğinden dolayı ön kayıt başvuru tarihlerimiz 14temmuz 2021 tarihinde başlayıp -19 temmuz 2021 Pazartesi öğlen saat 12:00 de sona erecektir.(15 temmuz 2021 resmi tatil olması dolayısı ile ücret yatırma işlemi yapılamayacaktır.)Referans no gönderilen kursiyerler kurs ücretlerini14-16 temmuz mesai saatleri içinde ve 19 temmuz 2021 öğlen saat 12:00 kadar yatırmak durumundadırlar.

  1. kademe Kurs Ücreti
    500 tldir.

Not: Bankada yukarıda belirtilen ücretler dışında ücretlendirme çıkması halinde lütfen federasyonu arayınız.

Kurs başvurusu kabul edilen kişiler kursa gelmeden önce 72 saati geçmemiş (23-24-25 Temmuz tarihli test) Koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmak zorundadırlar. Test yaptırmayan kişiler kesinlikle kursa kabul edilmeyecektir. Kişilerin test kontrolü; kursun ilk günü, Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden kod kontrolü, E- nabız veya fiziksel olarak almış oldukları rapor üzerinden yapılacaktır.