Türkiye Güreş Federasyonu Online Uzaktan Eğitim Semineri Duyurusu

Sosyal Medya’da Paylaş

Türkiye Güreş Federasyonu Online Uzaktan Eğitim Semineri Duyurusu
”ANTRENÖRLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM ve GELİŞİM SEMİNERİ”
Türkiye Güreş Federasyonu Online Uzaktan Eğitim Semineri 7 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenecek.
Eğitim kurulumuz tarafından hazırlanan seminer programı aşağıda belirtildiği gibi olacaktır. 7 Temmuz 2021 tarihinde başlayacak olan online uzaktan eğitim ve gelişim semineri saat 16:00 – 18:00 arası yapılacak olup aynı gün sona erecektir.
Seminer belgesi almak isteyen antrenörlerimizin başvurularını en geç 7 Temmuz 2020 tarihi saat 14.30’a kadar “Spor Bilgi Sistemi (E-devlet)” üzerinden yapması gerekmektedir. Seminer belgesi almak isteyen antrenörlerimizin derslerin tamamına katılması zorunludur.
E-DEVLET girişi ile ilgili sorun yaşayanlar 0533 345 7711 nolu telefondan Özgün beye ulaşabilirler.
5-6-7 Temmuz 14:30 son (Başvuru Tarihi)
7 Temmuz (Seminer Tarihi)
Seminerimiz ücretsiz olup belirtilen şartlara sahip olanlar başvuruda bulunabilirler.
BAŞVURU ŞEKLİ
Güreş Antrenör Belgesine sahip olma şartı aranmaktadır.
Seminer belgesi almak isteyen antrenörlerimizin başvuruları en geç 7 Temmuz 2021 tarihi saat 14.30’a kadar ‘’Spor Bilgi Sistemi (E-devlet)’’ üzerinden yapması gerekmektedir.
E-Devlet Seminer Başvurusu: E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı / Spor Bilgi Sistemi / Uygulamaya Git / Spor Elemanı / Antrenör / Seminer Başvuru / Kişisel bilgiler kısımlarını doldurarak yapmanız gerekmektedir. Mail adreslerinizin doğru şekilde girilmesini önemle rica ederiz. Antrenörlerimize gönderilecek olan link ve şifre ile Zoom uygulaması üzerinde bulunan seminerimize giriş yapabilirler.
ZOOM Uygulaması Kullanımı
İlk olarak www.zoom.us adlı internet sitesinde uygulamayı indiriniz. Uygulamayı açtıktan sonra join ikonuna tıklayarak mail adresinize gelecek olan Meeting ID ve şifre ile seminere katılım sağlayabilirsiniz.